Halal producten

Di Agnello Products

Vleeswaren zijn Halal vervaardigd én gecertificeerd.

Graag willen wij ons aan U voorstellen en tevens onze mogelijkheden van “Di Agnello Products” aan U voorstellen.

Presentatie “Di Agnello Products” op de Europese Islamitische markt, alsook de Islamitische thuismarkt. De producten, van “Di Agnello Products” zijn uiteraard Halal gecertificeerd en als zodanig eerlijke producten.

“Di Agnello Products” staat voor kwaliteit en eerlijke producten en deze naam is zeer bewust gekozen, daar 2e en 3e generatie Islamitische mensen in Europa steeds meer bewust aan het worden zijn voor kwaliteit en met name kwaliteitsvleeswaren. Maar ook vaker komt de vraag, vanuit Islamitische thuislanden, voor naar kwaliteitsvleeswaren en dan met name, in eerste aanleg, richting horeca en toerisme, maar zeker in een later stadium ook voor de eigen bevolking. De achtergrond, waarom wij gekomen zijn tot een assortiment kwaliteit producten, is eenvoudig en ligt in de grondslag dat de 2e en 3e generatie Islamitische mensen steeds meer verwesteren en steeds vaker in aanraking komen met de hogere kwaliteit normen die in grote delen van Europa een standaard is. Hierdoor is er ook onder de Islamitische bevolking in Europese landen een vraag ontstaan naar producten van goede kwaliteit.

“Di Agnello Products” voorziet in deze nieuwe tendens en wij kunnen dan ook vol trots melden dat wij een geheel assortiment hoogwaardige producten hebben weten te vervaardigen, waar de markt momenteel naar vraagt. Twee van deze producten zijn inmiddels geïntroduceerd op meerdere markten en de verwachtingen zijn daarvan zeer hoog gespannen. Zo kunnen wij vol trots de Lams salami presenteren die werkelijk verbluffend van smaak en kwaliteit is en niet te vergelijken is met de bestaande rund en kip salami. Gewerkt is aan een salami soort die ook onder jongeren een succes is, daar het percentage knoflook zeer laag is gehouden, zodat het geen belemmering vormt voor jongeren die naderhand het uitgaansleven in gaan. Ondanks het lage knoflook gehalte heeft onze salami wel zijn oorspronkelijke karakter behouden en door te werken met een kruiden melange is er een uitstekend product ontstaan, waarmee wij zeker een gat in de markt hebben weten op te vullen.

Tevens hebben wij een ham soort ontwikkeld ( uiteraard van lamsvlees ) waar de Islamitische jongeren op school niet meer hoeft onder te doen voor de reguliere Europese bevolking, maar ook, gezellig op het schoolplein een broodje ham kunnen eten, net als de gewone Nederlandse, Franse, Duitse, enz, jongeren die tijdens de pauze een broodje varkensham eten.Terug naar boven

© 2017 – Drs. Wouter Verbree – Alle rechten voorbehouden

woutverbree.nl download