Lamsham

Di Agnello Products” Lam ham

De lam schouderham  is samengesteld van de magere delen van het slachtdier en met name van de schouder.

( vergelijkbaar met de schouderham van het varken )

Het uiterlijk heeft veel weg van de ham soorten die wij in Nederland goed kennen en daardoor is het voor de Islamitische jongeren een welkome aanvulling op hun lunchparket dat ze meenemen naar school en ook een broodje ham kunnen eten.

Naast het bovengenoemde gegeven, spreekt het vanzelf dat de lam ham een product is van bijzondere kwaliteit en door de speciale kruidenmix een heerlijk product betreft.

Met een lamsham kunnen we op een zelfde manier experimenteren als de andere Europese landen met de varkensham ook vaak gebeurd zo kunnen we ook de zelfde dingen doen met de lam ham en dan denk ik aan bijvoorbeeld:

*witlof met lam ham en kaas

*lam ham met asperges

*uitsmijter lam ham

*pizza met lam ham


De ham is in meerdere kwaliteiten te produceren en zo kan men werken met mooi mager schapenvlees, maar ook kiezen voor lamsvlees, of zelf kan men kiezen voor vlees van uitsluitend de achterbouten van het lam. De prijs van het product zal echter afhankelijk zijn van de gebruikte grondstoffen en een ham van lamsbouten gemaakt zal dus ook aanmerkelijk hoger in prijs liggen.© 2017 – Drs. Wouter Verbree – Alle rechten voorbehouden

woutverbree.nl download