Boekwerk

Het aangekondigde boekwerk is reeds verschenen!


Lamsvlees een product apart”


Het boekwerk: “Lamsvlees een product apart” is waarschijnlijk het meest uitgebreide boekwerk dat op het gebied van lamsvlees te vinden en te verkrijgen is. Het boekwerk behandeld de volgende belangrijke zaken omtrent lamsvlees:

*Nederlandse lamsvlees de nr. 1 van de wereld

*Het verschil tussen de kwaliteiten van aangeboden lamsvlees uit andere landen en waarom

*Grote verdeling van het lam

*Het uitbenen van het lam

*De mogelijkheden van het Hollandse lamsvlees

*Lamsvlees van Nederlandse bodem het jaar rond

*Verwerkingsmogelijkheden

*Recepten

*Kruiden en specerijen

*Consumenten suggesties ( maaltijd recepten )

Een maaltijd salade gemaakt van pasta en lamsvlees!

Een lams / aardappel salade ( soort huzarensalade )


Cocktail van lamsvlees met een eigen gemaakte saus

( Elke kok of huisvrouw kan hier mee experimenteren )


Het boekwerk is op E-book te bestellen bij:info@pumbo.nl

Het papieren boekwerk kan via deze site besteld worden:info@diagnello.nl


Terug naar boven

© 2017 – Drs. Wouter Verbree – Alle rechten voorbehouden

woutverbree.nl download