Workshops

Hieronder heb ik een korte impressie neergezet van het verdelen en uitbenen van een lam en de uiteindelijke vleesdelen voor de horeca en consument. Het één en ander is gefotografeerd tijdens een door ons gegeven workshop bij het Friesland college en het Drenthe college. Het gedeelte van de slideshow hieronder, is het stuk waar ik me mee bezighoud en waarmee ik de motivatie probeer te geven om meer te doen met lamsvlees, maar ook geitenvlees en andere minder populaire vleessoorten.

 

NextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnailNextGen ScrollGallery thumbnail

Hieronder vind u de wedstrijd resultaten van de studenten in Hoogeveen. Deze zijn door Peter en door Wouter gejureerd, met adviezen van de twee aanwezige docenten. Peter begeleid het gedeelte vanaf het moment dat ik het vlees klaar heb voor verwerking van de kok en vanaf dat moment heeft Peter de regie van de workshops in handen. Gezamenlijk maken wij de strategie en uitgangspunt voor de wedstrijd en dit keer was het uitgangspunt: Nieuwe enerverende producten! Zoals te zien zijn er een aantal groepen zeer zeker in gelslaagd om nieuwe producten te maken die ook nog bijzonder smaakvol zijn.

Terug naar boven

© 2017 – Drs. Wouter Verbree – Alle rechten voorbehouden

woutverbree.nl download